1. KOLEKTIV

DELAMO S SRCEM

Naši ljudje so naše bogastvo. K&K Agro-trade smo učinkovita skupina, v kateri se posamezniki med seboj dopolnjujemo. Cilje dosegamo skupaj. Članom naše ekipe zagotavljamo dolgoročno ekonomsko in socialno varnost ter osebnostni razvoj.

ZADOVOLJSTVO ZAPOSLENIH JE KLJUČ DO USTVARJALNOSTI IN PREDANOSTI.

 

2. VRHUNSKI SERVIS

Kakovostna oskrba naših kupcev in izpolnjevanje njihovih želja sta naš vsakodnevni izziv. Čeprav se zavedamo, da smo dobri, želimo biti še boljši. Celovit pristop k delu s strankami zajema profesionalno tržno in tehnološko obdelavo, točno in kakovostno dostavo, dogovorjeno finančno servisiranje in prenos tehnološkega znanja.

DOBRE KUPCE OBRAVNAVAMO KOT PARTNERJE. POSLOVNE IZZIVE REŠUJEMO SKUPAJ.

NAŠ ODNOS S KUPCI TEMELJI NA SODELOVANJU IN MEDSEBOJNEM ZAUPANJU.

 

3. SVETOVNO ZNANI PROIZVAJALCI IN DOBAVITELJI

Med več kot dvajsetimi leti obstoja smo vzpostavili partnersko sodelovanje s pomembnimi proizvajalci surovin za živilsko industrijo. To vključuje njihovo podporo, tehnološki razvoj in svetovanje. Prednosti sodelovanja širimo na kupce in prek njih na potrošnike.

 

4. PRILAGODLJIVOST

Ker smo manjše podjetje, smo prilagodljivi in hitri.

ODZIVNOST JE NAŠA VRLINA.

 

5. TRAJNOSTNO IN K VAROVANJU NARAVE USMERJENO POSLOVANJE

Podjetje je že ob svojem nastanku izdelalo strategijo trajnostnega in naravnega razvoja. Posledično imamo tudi s poslovnimi parterji trajnostno naravnano sodelovanje. Sadove našega dela delimo z vami. Presežke vlagamo v razvoj podjetja, se nenehno izpopolnjujemo ter osrečujemo poslovne partnerje in njihove kupce.

 

bisnode-aaa-certifikat-sl-page-001 kk-agro-trade-5574684-certif-page-001