Smo dobro stoječe podjetje, odprto za nove sodelavce. Nudimo zdravo delovno okolje in možnost osebnega razvoja, hkrati pa se zelo dobro zavedamo pomena slogana »Na mladih svet stoji«.

V našem podjetju smo zaposleni predvsem mladi, obetavni in samoiniciativni ljudje, ki si želimo novih uspehov. Prav take v podjetju tudi iščemo, saj so motiviranost, kreativnost in samostojnost lastnosti, ki jih mladi brez dvoma imate. Zato te vabimo, da se nam pridružiš!

Prosta delovna mesta

Skrbnik voznega parka_skladiščnik m/ž

Skrbnik voznega parka_skladiščnik m/ž K&K Agro – Trade d.o.o. Zaposlitev: določen čas 12 mesecev Poskusna doba: da (4 mesece) Pričakovane izkušnje:  5 let na podobnem delovnem mestu Karierni nivo: izkušeni delavec Spletna stran: http://www.kkagro.si/   Smo družinsko podjetje z več kot 28-letnimi izkušnjami na področju pekarstva in slaščičarstva. Skozi leta smo s svojim delom postali… Read more »

Skladiščnik m/ž

Skladiščnik m/ž K&K Agro – Trade d.o.o. Zaposlitev: določen čas 12 mesecev Poskusna doba: da (4 mesece) Pričakovane izkušnje: 5 let na podobnem delovnem mestu Karierni nivo: izkušeni delavec Spletna stran: http://www.kkagro.si/   Smo družinsko podjetje z več kot 28-letnimi izkušnjami na področju pekarstva in slaščičarstva. Skozi leta smo s svojim delom postali eden izmed… Read more »