Podjetje K&K AGRO-TRADE d. o. o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1992. Začeli smo z maloprodajo in transportom, ter pozneje prešli na področje oskrbe s surovinami za živilsko industrijo in manjše živilske obrate.
V zadnjih osmih letih se je podjetje specializiralo predvsem za področji pekarstva in slaščičarstva, kjer sodimo med največje dobavitelje v Sloveniji. Ker smo del evropskega trga, si počasi utrjujemo tržni delež tudi v tujini. Tam sodelujemo s preverjenimi partnerji, ki sprejemajo naši osnovni delovni načeli trajnostnega razvoja in trajnega sodelovanja.

VREDNOTE

cilji

Poštenost, partnerstvo, znanje in razvoj, kakovost, zanesljivost in timski duh so vrednote, ki pomenijo temelj delovanja našega podjetja.


POŠTENOST

Odlikuje nas pošten odnos do vseh, s katerim stopamo v kontakt. S poštenostjo gradimo vezi.


PARTNERSKI ODNOS

Ustvarjamo spoštljive odnose s kupci in dobavitelji, kar nas vodi v dolgoročna partnerstva.


ZNANJE IN RAZVOJ

Usmerjeni smo v rast in razvoj. Konkurenčnost dosegamo s stalnim nadgrajevanjem znanja na vseh področjih našega delovanja.


KAKOVOST IN ZANESLJIVOST

Zagotavljamo visoke standarde kakovosti. Kakovost storitev, zanesljivost in odgovornost nas vodijo v poslovno odličnost.


TIMSKI DUH

Z dobrim medsebojnim sodelovanjem se uspešno soočamo z izzivi sedanjosti in prihodnosti.

VIZIJA

vizija

Naša vizija je rast in razvoj. Okrepili bomo položaj podjetja kot enega vodilnih ponudnikov proizvodov za pekarstvo in slaščičarstvo na domačem trgu in se vse bolj širili tudi na tuje trge.


Razvoj podjetja bomo oplemenitili z lastnim proizvodno-logističnim centrom. Naše kakovostne in okusne proizvode bomo pripeljali v vaše domove.

POSLANSTVO

poslanstvo

Smo pomemben trgovec s surovinami na področju pekarstva in slaščičarstva. Zagotavljamo visoke standarde kakovosti in sodelujemo z najboljšimi evropskimi proizvajalci.


Svojim kupcem in partnerjem nudimo storitve visoke kakovosti in z njimi ustvarjamo pristne in dolgoročne partnerske odnose.


Podjetje usmerjamo v razvoj novih trgov in tržno zanimivih izdelkov.


Znanje in motivirani zaposleni so naša ključna konkurenčna prednost.